Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger till mig själv


Ingen dag är den andre lik
Vissa dagar gör mig mera rik
Andra dagar är fjädrar och tjära
När livet självt känns tungt att bära

Befria mig från mina tankar
Befria mig från all min oro
Ge mig vingar att lyfta ankar
Ge mig visioner och framtidstro

Jag säger till mig själv
Låt inte sorgen
Tränga ut glädjen

Livet går
År efter år
På samma sätt
Oavsett

Jag vill vara lycklig
I mitt innersta jag
Jag vill vara den lykta
Som gör natt till dag




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-01 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP