Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar av ljus


Allting förändras i rasande fart
Det är knappt att jag hinner tänka klart

Allt förändras

Allt utom jag

Kvar står jag medan allting rusar
Jag längtar till naturen där skogen susar

Jag längtar till famnen som inte finns
Jag längtar till minnen som ingen minns
Jag längtar till glädje där sol bjöd till dans
Jag längtar att drömmar som verklighet fanns

Jag längtar oändligt

Som himlens väv i det mörkblå
Som söker trådar av ljus




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-02 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP