Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger ja


Jag förlåter dig som gjort mig illa
Jag förstår att du inte mår så bra
Jag försöker att vara lugn och stilla
Jag föraktar dig inte utan säger ja

Jag säger ja till att släppa allt hat
Jag säger ja till att vända blad
Jag säger ja men jag är inte flat
Jag säger ja till att känna mig glad




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-02 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP