Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara är



Jag andas
Känner mig lycklig
Viskar kärlek till mig själv
Väljer livet och att leva

Jag ber
Känner mig lycklig
Öppnar upp för universum
Öser evigt perspektiv

Jag känner
Att jag är lycklig
Om jag accepterar
Om jag bara är




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-02 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP