Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adars månad

När vi nått adars månad
Har vi förmågan att se
gömda mirakel
Som kan få oss att le

När vi nått adars månad
Kan vi känna lycka
Blottat orakel
Som sanningen smycka





Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-02-02 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP