Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din smak.

jag har en glasbit
i min mun
den smakar blod
precis som du

jag har
ett skärsår
i min läpp
ifrån din tunga




Fri vers av Solbarn
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-07-31 23:25



Bookmark and Share


  Robert W
stilfullt, estetiskt och mycket mycket talande
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Solbarn