Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Våren rusar under huden
mot sommar, att få slå ut
alla spirande knoppar
till blommande verklighet
att sakta vandra igenom

Vinterns dagar smälter
av ljuset och all längtan,
landskapet återtar sin form,
skuggorna drar sig tillbaka
som nattens skygga djur




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 83 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-02 15:12



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Fint ode till när framtid
2022-02-03

  Judas Ekholm VIP
Mycket fint skaldat.
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta