Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Nu tillhör jag havet,
det har ropat
och jag har svarat,
aldrig mer
behöver jag längta
Våra vågor ska slå
sida vid sida
som hjärtslag
Horisonten
ska vara närmare
än någonsin
och solnedgången
ska visa vägen dit




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 100 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-02 16:49



Bookmark and Share


  helenita VIP
Vackert!
Känns så nära.
2022-02-04

  Kungskobran VIP
Från havet kan man också höra de drunknade sjömännens sång
2022-02-02

  AndLou VIP
Ljudet av havets vågor föder ett underbart lugn, när de slår in över stranden. Den taktfast pulsen i dyningarna följer våra hjärtats slag! Vackert!
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta