Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trevande i mörkrets hårda samhälle med andra sinnen på helspänn...


förnimmelse

Jag är ledsen
att du ej kan se
naturens grönska
glimrande vattenyta
öringars ståndplats
kräftan på en sten
de blå kungsfiskarna
blommor i skogens bryn
kåpans daggdroppe
dimmors flykt i solen
sländors helikopterakter

Jag är ledsen
men ändå glad
du hör
lommen
förnimmer
vindens
dofter kittla
sinnens
vrår




Fri vers av figurett
Läst 842 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2006-07-31 23:39



Bookmark and Share


    Szilágyi
Jag tyckte om dikten, som fri vers. László 13.03.20.
2013-03-20

  Schizooliza
Härligt med texter som kan vända från sorg och saknad till trots allt lite glädje o hopp i det lilla i sin slutkläm. Gillar:)
2013-02-22

    eva m h
Ja livet kommunicerar med mer än ett sinne som väl är
2009-03-15

  aol
mina sinnen gillade dessa rader
2007-07-08

  Lapptanten
Så vackert skrivet! Det är väl för väl ändå, att man kan se på olika sätt. Med olika sinnen.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett