Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger dig min ven

 

 

Jag ger dig min ven.

Gör vad du vill med den:

Punktera den med värmande vila,

och slunga mig in i drömlöst slumrande,

tills forntiden knackar på dörren med sin kallsvett.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-03 04:10



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Mm.. man skall vara snäll mot säj själv.
2022-02-08

    Lena Staaf VIP
Väldigt starka ord på få rader.
2022-02-03

  Eva Langrath VIP
Du bygger texten så att jag får ett slag i maggropen. Skickligt.
2022-02-03

  Ordsus
Jag gillar känslan i dikten även om den beskriver något som kanske inte är så bra.
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP