Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - världen vänder sig



världen vänder sig
ljuset når in, om du vill
kalla det för hopp




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-03 15:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det finns hopp då vi stänger ute allt som oroar. Stress oro ångest orkar i längden ingen

2022-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och skrivet.
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP