Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsnatt

Jag vandrar ensam,
ser vågorna lysa
inifrån natten,
ett blekt silverglitter
ända till horisonten
Månen vilar tung
över allt som är kvar,
vågorna andas sakta
över mina bara ben




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-03 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta