Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simtur

Havet har öppnat sina portar
och jag mina vingar
som ska bära mig över vågorna
Jag ska segla över evigheten
med himlen ovanför och under,
inte vara någon annanstans
Tills det sista ljuset släcks
längst bort vid horisonten,
då ska jag vända tillbaka




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-04 11:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Som en Albatross.
Så fint bokmärkes
2022-02-05

  Gunnar Hilén VIP
Ja visst är det mystiskt mjukt...flyktigt....svävande.....skönt.
2022-02-04

  AndLou VIP
"Jag ska segla över evigheten
med himlen ovanför och under" Underbara rader om havets heliga härlighet!
2022-02-04

    Björka
fint
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta