Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets nödtorft


BÖNDER

Faktum är att utan bönder
ingen mat på bordet även
i beredskapstid; barkbröd




Övriga genrer av Johanne Rydgren Rilje
Läst 114 gånger
Publicerad 2022-02-05 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje