Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar

Jag lämnar skogen,
alla stigar som leder bort
från stad och värld,
de jag trampat så ofta
Vänder mitt ansikte ut
över frihet och hav,
har nu inget att dölja
och ingenstans att fly
Min blick vilar öppen
mot havets horisont,
kan inte längta längre ut
så här stannar jag kvar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-05 15:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att kasta loss, se seglen fyllas med vind,
styra ut mot horisonten är höjden av lycka
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta