Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter på målsnöret,

På det jävla snöret.
Tankarna regnar,
hör dem.
Medans jag tänder en cigg, låter
röken smyga fram ur rummet,
medans dimman från en svunnentid visar sig
i form av bilder.
Tippar vinflaskan, kluck, kluck, kluck, ljuv
röd vätska.
Alla tyckte jag va en idiot,
Alla tyckte jag va en nolla,
en förlorare,
och nu när jag sitter i detta rum, lite små berusad
så vet jag,
att dem hade rätt…
Slår på lite Black Sabbath, nollornas nationalsång
Jag har ingen favorit sång,
gillar ingenting.




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-10 19:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Gillar än-dock
Denna be-rörande
Skrivelse!
;)
2022-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP