Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svindlar

Havet svindlar
framför mina ögon,
svallar över alla
mina gränser,
tar sig igenom
det jag byggt upp,
alla lager jag trodde
man måste ha
för att vara stark
Nu är de borta
med vinden
och jag står kvar,
renad, pånyttfödd




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 96 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-05 20:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Svindlande hav
med lycka kärlek
och kvav

Fint
2022-02-06

  Gunnar Hilén VIP
Man känner lusten som väller fram.
2022-02-06

  AndLou VIP
Ett hav är så svindlande vackert i sin egen mäktiga föränderlighet och den alldeles underbara ursprungskällan, till allt liv! Vackert!
2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta