Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Viden i våren susar vackert förbi videkissarna spricker ut


Susar så vackert

Förskrift: Dikten har inget att göra med skribenten här under namnet "susen"
I min barn och ungdom när man åkte utför i skidbackarna sa man " det gick som susen" fort och bra som man ville./
**
Susar så vackert i förening likt

Tonerna, som finns här och tjusar, underbara
viden som likt susar
och brusar i synfältet hörlurarna..
så vackert som på omfång tonlika fraserar sig
inpå varandras, pollinerar ..
man förfasar mig snart i utblommat när det vackra är över
Fast så vackert … som spruckit ut

Mina älskade kommer ständigt att förbli på alen
Som kissar som kom och gick
även om inte viden förevigat denna säsong så längre kan förbli

I naturen går det att bli vi med alla viiiiden intill
Ja det går
Ständigt
Ständigt återkommande varje vår som i en
cirkel som rundgång

Copyright Glitträ



Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-02-07 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP