Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statsministerhöna

Magda, min Magda
Min bitska hönan Agda.
Är "vanligt folk" för dig,
Samma som för mig?




Fri vers av Emil Ågren
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-07 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren