Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serenitet


Dimman lättat med stegen


som dragit förbi


kanske den bara var fjäll


för mina ögon


ett sorts gäck


med subtil dramaturgi




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-09 16:17



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text som tar mig från dimma till ljus.
2022-02-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En text som andas inre lugn ju mer tiden går desto mer lättar dimman. Vackert!
2022-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar inre harmoni.
2022-02-11

  Elinor Sörensson VIP
Vilar ett lugn över denna
text. Som en poetisk
utandning.
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP