Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stad

Det finns en stad
under staden,
en längtan
som blommat
också där,
dagar som gått
och nätter
mörkare än allt,
jord som blandats
med tårar
En framtid
lika avlägsen
som himlen,
lika hoppfullt
lysande av sol




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 88 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-09 19:57



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
I sig själv hittar man den...om man får lite hjälp att tända gatlyktorna.
2022-02-10

  Kungskobran VIP
Var hittar man den staden
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta