Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och aldrig låta oss åldras


Visst gäspar sunnan

i hagar på höskrindor

men fröjden går varm

och frustande vårt

orangea midsommartåg


Inför den aldrig

nedgående dagen bär

vi oss åt likt barn som

solen aldrig vill släppa

aldrig låta oss åldras




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-10 10:04



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härlig text doftande av sommar och sol !
2022-02-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Poetisk och förtröstanful dikt! Fina komponenter för mitt sinne!
2022-02-12

  Elinor Sörensson VIP
Blomstrande hagar.
Knirkande höskrindor.
I en doftande, magisk
och ljus sommarnatt.

Sju gärsgårdar, sju blomster.
Vår eviga ungdom leker där.
2022-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som landar mjukt när jag läser.
2022-02-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP