Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Jag styr mitt liv
som ett fartyg
ut på öppet hav,
nu är det jag
som ska andas,
bländas av solen,
tacksamt vila
mot en horisont
Känna evigheten
mot min hud,
vara människa
till kropp och själ




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-10 18:13



Bookmark and Share


  ordpåväg
hoppas det blir utan digitala id-pass och årliga injektioner så andas jag med i evighetens paradox, med ett mantra som en filt om solen blir för het. ;)
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta