Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det dansande lejonet

Borstar lejonets man medans han dansar för sitt liv
Slukar drinken hel, livet är kort, vår tid kommer ta slut

Klappar händerna i bordet som om det vore vår sista dag
Lyssnar på gitarrens strängar, lever andetag för andetag




Fri vers av Chapion
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-02-11 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chapion