Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny

Jag kränger mig ur
mitt gamla skal,
kränger mig
från sida till sida
för att få bort allt,
vill bli ny och lättsam,
aldrig mer förlora mig
Nu ska jag skratta
åt allt som inte är roligt
bara för att jag kan,
leka under solen
utan att ta eld,
vila på bottenlöst hav
för att jag flyter




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-12 11:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kungskobran ömsar gärna skin med dig
2022-02-12

  AndLou VIP
Skratten och lekarna är livets krydda där i förändringens tid! Bra där K!
2022-02-12

  Judas Ekholm VIP
Stiligt skriven med härliga motsatsförhållanden och ljuvliga kontraster. Fin!
2022-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta