Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan består av lika mycket vatten som jorden består av hav. 70 %.


Närmare

Jag kommer närmare
havet i mig själv,
alla svallande vågor
med eller utan mål
Jag består nu
av lika mycket vatten
som jorden av hav
och jag närmar mig
brytpunkten,
när människan i mig
förenas med sin källa
Och med nya simtag
ska jag bölja ut
och komma tillbaka,
starkare än någonsin




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 99 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-02-13 10:17



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt där havet fåt ge styrka.
2022-02-16

  Kungskobran VIP
Från havet kravlade vi oss upp på land,
livet hade nog varit bättre om vi stannat där
2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta