Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTON

Alltid skulle Anton minnas
det han genast glömde
den aftonen 1983
när samtalet kom

och hans glömdmindes också
det svidande ljuset
och melankolins drink blandad
med kall svärta
fönsterglas som en kondom
mot oönskad dag




Fri vers av Här och där och här igen men ändå där
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-13 22:32



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
som läsare undrar man vad han mindes. vd som hänt.
2022-02-14

  till E
”Alltid skulle Anton minnas det han genast glömde” är guldrader
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Här och där och här igen men ändå där
Här och där och här igen men ändå där