Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelsen

Regnet rasar ner Göteborg
fönstren söndergråtna
gatorna förtvivlade

efteråt

enstaka droppar vattenpölar
lugnet




Fri vers av Här och där och här igen men ändå där
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-07 22:53



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP

Kort och fantastisk beskrivet!
2022-04-09

  Den filosofiske poeten
Fen bör redigeras
2022-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Här och där och här igen men ändå där
Här och där och här igen men ändå där