Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bögpiraten

Och en gång så var det en pirat, men han var liksom inte som alla andra pirater.
När alla andra pirater var ute och rövade och stal skatter så stannade denna specifika pirat kvar på ön. Där slank han runt och letade kvarglömda skatter, och varje gång han hittade någon så smög han upp till en liten grotta och gömde allt där.
Sedan när piraterna kom tillbaka från röverier så var han alltid så jävla klängig och på så sätt fick han sitt namn.




Prosa (100-ordare) av Emil Ågren
Läst 219 gånger
Publicerad 2022-02-15 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren