Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas allt kommer gå bra och detta är mitt sätt att skriva och uttrycka mig på lite annorlunda men inget annat sätt tycks sätta sig i mitt minne, bara att få uttrycka mina tankar och meningar såhär..


Ett citat jag hörde här i trappuppgången...

"Ska man skapa nytt
får man använda det
gamla som en lärdom"

Är det ett nytt citat skrivet av min granne?

Vi behöver inte prata med varandra absolut inte umgås men vi bör komma överens i vår trappuppgång för om inte vi gör det, hur kan vi förvänta oss ett bra resultat av de visioner, idéer och önskemål om vi delar med oss av våra tankar och ord till de som bor och verkar i området, men själva är värsta fiender här?

För ingen utanför
trappuppgången är givna oss
det är mycket roligare om alla
arbetar med sina trappuppgångar
för det kan lätt bli så att alla samlas
hemma hos en och är uppe hela nätterna
för många i en lägenhet är inte tillåtet här.

Det är därför
Markurellstugan finns om man är flera i gruppen.

Nu önskar jag lämna min plats ledig och hoppas
Polisen i samverkan behöver komma in i till det.

Eller som,

Nåväl, jag vill gå vidare i mitt liv och inom musiken.

Jag hoppas få möjlighet att flytta till Frigångsgatan
namnet passar så himla bra i situationen som blivit.

Ja, två rum och kök,
markplan 63 kvm hyran klarar
jag nu när bostad-taket är höjt
underbart och alla mina poäng
kan jag använda i mitt sökande
efter nästa plats att hämta kraft

Men innan överlämnandet, en bra samanställning
av materialet som kommit till pappret under tvång
ett helt galet sammanhang lyckades, trappuppgång
n:o 12 än en gång bevisa att vi är det vinnande laget


Är ni arga på mig?


Ni vet att det går jättebra att kommentera här nedanför.

Samtidigt:
Det alla kan göra
är att rekommendera varandra i Bo Butiken.

(Så gjorde vi)

Viktigt!
Detta är bara en text skapad
av mig som en del i min bok
en anteckning som underlag




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-15 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP