Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magdansös - Limerick

 

 

en magdansös från Fjärran Östern

dansade för herrar med törsten

hennes lockande kropp

den inte gav upp

trots böljegång med brösten




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-16 10:53



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Att dom har mage att dansa så;-)
2022-02-18

    Lena Staaf VIP
Här skojar du lite med magdansöser som jag annars tänker mig smärta och smidiga och skickliga i sin dans.
2022-02-16

  Kungskobran VIP
Magen har många funktioner
2022-02-16

  ULJO
Lite väl utmanande med sådan dans.
2022-02-16

  Daniel_78 VIP
Ja det måste vara svajigt värre med kroppsutbuktningar både här och där :)
2022-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Magdansöserna hyllas ofta för sina kurvor och sina sätt att röra sina kroppar till traditionell musik.
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP