Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

________________

varje steg jag tar

två tillbaks

varje andetag

 

längtan Sval

 

varje sommardröm

storm utanför

dag är natt

natt är dag

 

varje hopp

rosa drömmar

stilla fallerar

livets sömmar

 

varje steg jag tar

två tillbaks

varje andetag

 

längtans Val

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-16 19:46



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En text med en vacker ton som klingar genom hela dikten!
det finns en längtan här som känns både vemodig och samtidigt lite hoppfull!

Fint!
2022-02-16

  ULJO
Fina rader
2022-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt om längtan.
2022-02-16

  Maria Sundelin VIP
Full av känslor
Kramar
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP