Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna

Dagarna skälver,
kommer aldrig tillbaka
som de är, har varit,
börjar alltid om
någon annanstans
i en annan tid än nu
Jag försöker spara allt
precis som det är,
ljuden och dofterna,
tystnaden emellan,
allt som inte blev sagt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 103 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-02-16 20:10



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Nuet, som innehåller det förflutna och också framtiden. Fint!
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta