Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biden eller Putin?

 

Biden eller Putin?

Jimmie: Trump 

Stalin eller Churchill?

Jimmie: Hitler 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-17 13:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jan Guillou hade svarat som Jimmie för han hatar konstlade, tillgjorda, förfinade människor. Trump och Hitler hatar man rätt upp och ner. Det är enkelt.
2022-02-17

    ej medlem längre
truman eller columbus?

palme eller schyman?
2022-02-17

  SatansSon VIP
självklara val du ställer läsaren inför.
2022-02-17

  Staffan Nilsson

Haha, ja han är en velande politiker!
Velande stöter sig inte med någon - tror han.
Partiledaren som inte kan välja demokrati före diktatur!
Han vill varken ha det ena eller det andra.
Törs han säga vad han vill ha?

2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP