Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar

Jag frågar
och svarar,
ingen fråga
är för dum,
allt går att veta
mellan himmel
och jord
om hjärtat
som väntat
får tala
sitt eget
klara språk




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-18 16:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När hjärtat får tala
flyger jag som en svala
snabbt och lätt
det blir alltid rätt
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta