Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar

Jag vandrar mot havet,
lämnar och lämnar,
strör juveler efter mig,
minnen, ögonblick av liv
Jag följer sången jag hör
från hjärtat eller vågorna,
något vill mig något
Inget är längre försent,
allt kan bara ha börjat,
jag lämnar för att finna




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 112 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-20 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta