Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givet

Det är en gåva att bara vara.
Att orka dansa fram i vardagen.
Ge en ordkram till någon.
Vara havande på glädje.

Finns så mycket sot på väggen.
Du har vita kläder än.
Vingarna ställda i skyn.

Så ta det inte för givet.
Gläd dig, än har du tid kvar...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-20 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP