Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Norgehistoria

Norge erkänner finska Lappland som självständigt, och skickar dit fredsbevarande Nato-trupper.




Övriga genrer (Satir) av Gunwale VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-22 11:21



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Huvudet på spiken. (Kanske dags att vi södermalmsbor ger skåningarna en läxa på samma gång, haha)
2022-02-26

  Annie b'larsson VIP
Det går ett par dagar och plötsligt vet man vidden av alltihop. Hur ska det gå. Det är verkligen hemskt.
2022-02-26

  Annie b'larsson VIP
Ja, vad ska man tro?
2022-02-24

  Nanna X
Krig är fred, som någon sa.
2022-02-23

  lodjuret/seglare VIP
Finland kommer försöka hålla VM i år, men vilka som kommer att resa dit kan en själ ju undra. Undrar just om Gotlänningar ångrar att de inte fick sin hamn ombyggd med många arbetstillfällen som följd... nu när det ser ut som om det inte skulle behövas eftersom det blåser vindar i västlig riktning och den kommer väl från Japan...? Själv anser jag att hockey-VM kan hållas i ett land som själva inte deltar i spelen, utan kan bara vara värdland. Där ligger väl Norge och Spanien 'bra till'. Jag har inte is i mitt kylskåp heller inte några skridskor... Kan Sverige erkänna Andorra? Skåne? Själv har jag inte varit i Australien och har därför inte upptäckt det än.
2022-02-22

  TrollTörnTrappan VIP
Flerbottnad, fyndig liknelse..!

Emedan ordet "erkänner" håller på att tilldelas en omvänd syftning hos vissa mäktiga ögon..?

Nå, tror man fullt ut på en historia, så blir den knappast rolig. Jag finner din text extremt rolig - alltså tror jag ingalunda på den?!
2022-02-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag sökte på ordet stater: (kungliga hovstaterna). Och syftar på Lysekil på västkusten när han regerar i Stockholmsregionen vad de bor.
är det någon som vet hur man pratar om Sverige och vad betyder detta begrepp?
När det:"Norge erkänner finska Lappland som självständigt, och skickar dit fredsbevarande Nato-trupper"att träna, du är diplomat med stor D.
2022-02-22

  Chan VIP
På pricken…
2022-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP