Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen lever

Naturen lever i harmoni
Med varje blomma varje bi
Vattnet cirklar sin gilla gång
Fågeln drillar sin vackra sång

Träden skänker sin mogna frukt
Daggen blänker av morgonfukt
Doften av blommar luften fyller
Livet vaknar ett naturens myller




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-23 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP