Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lyckliga lilla myran

 

Jag är en liten myra
som stretar med mitt barr.
Den här veckan har jag
burit 525 stycken upp på
stacken vilket jag tycker
är duktigt gjort av mig.
Jag vet inte alla mina
polares namn men jag
vet att vi har en gemensam
plan för vårt fina samhälle.
Ni människor har ni någon
gemenskap konstruktiv plan?
Er civilisation ser alltmer ut
som en urspårad cirkus.
Kan ni förgifta och förstöra
någonting så gör ni det.
Nu ska jag ta mig an ett
ett jättestort barr, en sak
i taget och en dag i taget.
I vårsolens glans så
är jag en lycklig liten myra.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-02-23 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP