Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högre

Hon växte ut,
blev någon annan
än den hon var
när hon trodde
att hon var sig själv,
blev sin egen
moderplanta
längst ut på hans arm,
den som hållit upp
hela världen,
hon släppte och lyfte
och vingarna bar
så mycket högre




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 97 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-27 09:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint, påminner om diktsamlingen Jonathan Livingstone Seagull av Richard Bach
2022-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta