Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril

Jag är en fjäril,
nyss utsprungen
ur stadens kokong,
snart ska jag bära
över land och hav,
segervisst seglande,
längtansfullt leende
åt allt som väntar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 97 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-28 15:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En fjärils liv är kort men underbart
Fin symbolik
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta