Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljusnar

Det ljusnar vi horisonten,
nu är jag nästan där,
så nära jag kan komma
Solens uppgång och fall
ska jag följa från klippan
och livet däremellan,
dagar från mörker till ljus




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-28 15:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om den onåbara horisontens ljus
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta