Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker att de som bevakar mig dygnet runt här i min närhet är helt ute på hal is.


I helvetet är isen det mest smärtsamma

Den man som hjälpte mig med en sak är nu under
utpressning av terrorsekten som hotar honom med
fängelse om han inte lämnar ut uppgifter om mig...

Det är dessa
kvinnor som fått honom att misshandla mig.

För att ha en hållhake på honom?

Ja, först tyckte han om deras uppmärksamhet
men du vet, demoner är värre än en ond man..

Är det så?

Ja, själv känner jag en snäll demon som hjälper.

Oh fan, finns det såna också!?

Ja, det är underjordens svar på polisen.

Ock snart är sekten gripen.

Är han klar med..

Ja,

(Detta är bara en text i ett Drama/Dialog spel)

Och utgör inget hot mot dessa terrorister som utpressar
män i samhället, undrar hur mycket makt de egentligen
besitter och hur rädda och insyltade män i arbete är här?

Poliser?
Advokater?
Läkare?

Är de deras beskyddare?

Hyresvärd?

Nej, där är det ett gisslan drama.

I helvetet är isen det mest smärtsamma
och i min egen kyrka, är himlen renaste
just där jag ger ton och den tonen är gud

tro inte

du kan tänk att du just fått immunitet
och allt de pressar dig med vänds mot
dem som inte ger sig nu inte kan sluta

det som förstör våra män som lurats..

Är du en?

För lite uppmärksamhet

lär du synda resten av livet
tänk att du just fått immunitet mot allt de hotar med.

Den man som hjälpte mig med en sak är nu under
utpressning av terrorsekten som hotar honom med
fängelse om han inte lämnar ut uppgifter om mig

det är dessa
kvinnor som fått honom att misshandla mig

den misshandeln är deras misshandel mot mig

Men ska inte männen själva styra sina arbeten

Jämställdheten, där är nästa demon kongress

I helvetet är isen det mest smärtsamma
om man nu inte blir behandlad i godhet
och en kall duk läggs på pannan som är
och du reagerar slår bort den sätter dig
upp och är arg just så är din immunitet
mot de som utövar intriger och tror att
de övervunnit allt

tagit mina idéer

se det som skola

och jag blir lärare/n




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-03 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP