Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

Jag slår ut
till människa
där jag vandrar
vid havet,
som om allt
jag behövt
finns där
Ur kroppen
stiger själen,
lägger sig
som en hud
över allt,
jag gnistrar
med vågorna,
böljar lika mjukt
i mina steg




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 87 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-06 10:34



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert och gnistrande !!!
2022-03-10

  Kungskobran VIP
Havet vårt urhem lockar och förför
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta