Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när världen rämnar

 

:::::::::::::::::::::::::::::::

när världen rämnar

står du stilla och ser på

andas döden i nacken

bespottar dygden

förkastar hatet

tillintetgör existensen

:::::::::::::::::::::::::::::::

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-03-06 23:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Väl skrivet om denna skrämmande tid vi befinner oss i.
2022-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Det är skrämmande det som sker i solrosens land.
Må blomman inte vissna.
2022-03-07

  Peter G VIP
en talande dikt som väl speglar den oroliga tid som präglar oss nu och den galenskap som pågår!
2022-03-07

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2022-03-07

  Monika A Mirsch VIP
Väl valda ord
stämningsfull dikt
"står du stilla och ser på"
Tack!
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP