Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas vi får nya funktioner här på "min sida" eller har jag bara missat den?


I ljus finns spår av dimma



"She is lost so much away can't meet you somehow a jump is the cage in the heavens for you looking for the door to the future where spring dance breaks his stalk of the future sweetness, you will cry lost in heaven's memory game a time that never appeared Sig for you I cry my memory tears forever does not exist among the clouds just at the Fagra who consisted time without losing their conviction she is lost in the heavens track of light can no longer hope that it will be you who come there for me dazzle light Dance and love"


Önskar så mycket att vi kunde översätta
våra låt texter från Svenska till Engelska

En översättare funktion
skapar, självförtroende?

"hon är förlorad så mycket borta kan inte träffa dig på något sätt ett hopp är buret i himla spåren efter dig letat letar efter dörren till framtiden där vårens dans bryter sin stjälk av framtidens sötma ska du gråta förlorat i himlens minnes lek en tid som aldrig visat sig för dig gråter jag mina minnes tårar för evigt finns inte bland molnen bara hos den fagra som bestått tiden utan att mista sin övertygelse hon är förlorad i himla spåret av ljus kan inte längre hoppas att det blir du som kommer där för mig bländande dans ljusets dans och kärlek"


Här på min sida




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-08 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP