Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signatur till ett inre


Vad hände
med bilderna
som troligtvis
togs men kom bort
Scenerna som
förmodligen repats
men aldrig spelats


Blev de kvar
likt dunkande
röntgenplåtar
mellan spjälorna
på den gamla trappan


Lämnades de flämtande
mellan raderna
i ett gulnat
noteringsblock
på den dammiga vinden


Tillhörde dessa
en upptakt till
något djupare

vi ej blev varse om




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-09 10:21



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Jag läser ett vemod här. Att
begrunda liv som har levts, tid
som har förflutit. Minnesbilder som
kanske fallit i glömska. Steg som
kunde ha tagits. Var hade de lett?
Ord som aldrig blev sagda. Eller
texter som aldrig färdigställdes.
Kanske något som gick oss förbi
ändå finns där än.

2022-03-11

    Lena Staaf VIP
Att greppa efter minnen men inte riktigt kunna fånga dem, så tolkar jag den här dikten.
2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP