Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRIMAS

 

ler artigt

 

 från utsidan in

 

  i

 

 munnen

 

 den gula emaljen

 

 len mot tungan

 

 leendet når aldrig

 

 varför når det aldrig

 

 solen

 

 ens ögonen

 

 kisar

 

den där grimasen igen

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av till E
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-10 15:16



Bookmark and Share


  Nanna X
Ibland finns det så många hinder mellan en själv och verkligheten...
2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

till E
till E