Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STENARNA

 

 

 

 

 

 

 

 

Där, på ett fält, under några vackra träd;
stenarna

Kanske att du sover i vinden
och därför inte hör mig säga ditt namn
men nog känner du när jag rör vid gräset?

Stenarna förblir tysta
vad annars? 

 

 

 

 

 

 

 






Fri vers av till E
Läst 348 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2023-05-09 13:17



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Så oerhört vackert; en betraktelse som fångar en skör ömhet och saknad.
2024-01-08

  lodjuret/seglare VIP
Läsvärt, myskänsla som minner om läsandet av en spännande bok
2023-10-17

  Cikoria Blå VIP
Vackert
2023-10-12

  Daniel_78 VIP
speciell, texten sticker ut.
skulle kunna läsa mer av detta.
2023-09-20

  Kajan VIP
Så ömsint. Texten når ända in och närma sig det bräckliga, närmast onämnbara.
2023-05-15

  Emanuel Sigridsson VIP
Du skriver verkligen med huden. Orden andas av sorgearbete och längtan. Gripande rakt igenom.
2023-05-09

  Anya VIP
Tänker mig en minneslund här.....men jag kanske tänker helt fel? Så vackert skrivet med sorg i tonen.
Frågeställningen är suverän.
2023-05-09

  Sparvögat VIP
Dina ord ~ som alltid så vackra ~
vilande i vemodig längtan…
Till stenarnas saknad…
2023-05-09
  > Nästa text
< Föregående

till E
till E